Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dawn of the Dead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.74
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen.

To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen. Li­ki yhtä ko­va klas­sik­ko kuin Ro­me­ron Dead-t­ri­lo­gian en­simmäi­nen osa, jo­ka luot­ti tun­nel­maan. Tämä on taas täyttä toi­min­taa, jo­hon yh­dis­tetään fik­su­ja­kin tee­mo­ja, mm. ku­lu­tu­syh­teis­kun­nan kri­tiik­kiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfisen kuvan värit ovat räikeät ja yksityiskohdat piirtyvät tuhruisina. Parempaa en tosin ole koskaan nähnytkään. Kuvaa on vaikea sommitella ruudulle, jos haluaa tekstit mukaan. Ajassa 1’20” epämiellyttävä katkos. Voit valita uudelleen miksatun 5.1:n tai alkuperäisen monoraidan. Jälkimmäinen on toki luontevampi valinta. Ekstroissa traileri, tv-mainoksia, radiomainos, kuvagalleria, juliste- ja still-galleria. Trilogy of the Dead. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy