Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kill Bill Volume 1

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kill Bill al­kaa ai­doil­la, rä­ti­se­villä HK-­soun­deil­la ja van­hal­la Klin­go­nien sa­nan­par­rel­la.

Kill Bill al­kaa ai­doil­la, rä­ti­se­villä HK-soun­deil­la ja van­hal­la Klin­go­nien sa­nan­par­rel­la. Eli kie­li pos­kel­la, mut­ta toi­saal­ta täy­sillä syök­syen oh­jaa­jan­sa mie­li­te­koi­hin: jaet­tua ku­vaa, tyttö­tap­pa­jia haus­koi­ne koo­di­ni­mi­neen, ani­me-jak­so­ja, mus­taa huu­mo­ria (sa­mu­rai­miek­ka ko­nees­sa) ja tie­tys­ti kung­fu-le­gen­da Son­ny Chi­ba.
Tällä ker­taa ker­ron­ta on it­se­tar­koi­tuk­sel­li­suus välttäen jao­tel­tu ta­kau­tu­miin. Tämä on pas­tis­si, kun­nia­no­soi­tus elähtä­neil­le la­ji­tyy­peil­le — ai­na­kin am­mat­ti­tai­toi­nen vä­ki­val­ta­tut­kiel­ma täynnä nai­se­ner­giaa. Oh­jaa­ja tun­tuu sym­pa­ti­soi­van kaik­kia maail­man sor­ret­tu­ja nai­sia. Mac­hot kat­so­jat voi­ne­vat oi­keu­te­tus­ti paik­ka pai­koin pa­hoin. Jää her­kul­li­seen koh­taan, jon­ka rat­kai­su sel­viää elo­ku­van kak­ko­so­sas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Edge enhancement luo hieman varjoja äärirajoihin. Ääniraidat eivät pullistele pelkkää äänenpainetta, vaan ne on kudottu taiten ja tyylillä. Esimerkiksi samuraimiekkoja kunnioitetaan juuri erottuvalla metallisella helinällä. Kerrosvaihdos ei keskeytä toimintaa, mutta tekee katkon musiikkiin. Ekstroihin on tallennettu 21 min. dokumentti, 6 min. The 5-6-7-8’s –bändin 1960-lukulaista garage/aasia-soundia ja viiden Tarantino-elokuvan trailerit.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy