Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Saanko esitellä: Joe Black

Meet Joe Black 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1998Kesto: 173 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.85
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vii­ka­te­mies tu­lee kat­so­maan mistä elämässä on ky­se ja pait­si ystä­vys­tyy uh­rin­sa kans­sa myös ra­kas­tuu tämän tyttä­reen.

Vii­ka­te­mies (B­rad Pitt) tu­lee kat­so­maan mistä elämässä on ky­se ja pait­si ystä­vys­tyy uh­rin­sa (Ant­ho­ny Hop­kins) kans­sa myös ra­kas­tuu tämän tyttä­reen (C­lai­re For­la­ni).
Ou­to, mut­ta ehkä juu­ri sik­si kieh­to­va elo­ku­va on li­ki kol­mi­tun­ti­nen es­seemäi­nen luo­taus elämän ole­muk­seen ja sen lan­ko­jen sol­mi­mi­seen. Tus­kin missään elo­ku­vas­sa on näin pal­jon pelkkää tui­jot­te­lua ja hen­git­te­lyä. Elo­ku­va koos­tuu li­ki yk­si­no­maan su­van­nois­ta, mut­ta on­nis­tuu sil­ti pu­no­maan pal­kit­se­van ih­mis­suh­de­hat­ta­ran.
B­rad Pitt saa tässä ol­la mo­nel­la eri ta­paa pi­hal­la ja Clai­re For­la­ni ih­met­te­lee it­se­kin ra­kas­tues­saan ven­to­vie­raa­seen. Ta­ri­nan to­del­li­nen sä­hikäi­nen on Ant­ho­ny Hop­kins, jo­ka maa­doit­taa hämärän ra­ja­mail­le si­joit­tu­van ih­mis­suh­ded­raa­man tu­tun ka­ris­maat­ti­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on miellyttävän jäsentynyt ja luonteva. Kauniin melodinen musiikkiraita. (IJ)
17/06/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy