Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Howard the Duck

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 94139EAN: 6416548925219

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­mes­sa oli 1900-­lu­vun alus­sa oma Ank­kan­sa, ni­mittäin Ola Fo­gel­ber­gin Jan­ne Ank­ka­nen.

Suo­mes­sa oli 1900-lu­vun alus­sa oma Ank­kan­sa, ni­mittäin Ola Fo­gel­ber­gin Jan­ne Ank­ka­nen. Dis­ney-vuo­si­kym­me­nien jäl­keen ku­va­tai­tei­li­ja Kaj Sten­vall ot­ti ank­ka­hah­mon vä­littämään yh­teyttä to­del­li­sen elämän il­miöi­hin. Mut­ta muis­ta an­kois­ta em­me tien­neet. Toi­sin oli Ruot­sis­sa, jos­sa räväkkä Ar­ne An­ka re­pi teennäi­syy­den ver­ho­ja alas sa­moin kuin su­per­san­ka­reis­taan tu­tun Mar­ve­lin Howard the Duck Yh­dys­val­lois­sa.
Howar­din elo­ku­va­ver­sio oli flop­pi, jo­ka oli ki­peä oh­da­ke tuot­ta­ja Geor­ge Lu­ca­sin ku­pees­sa. Ul­koa­va­ruu­des­sa sin­kou­tu­neen sar­kas­ti­sen an­kan roo­li on ai­ka vai­kea. Tämä kan­nat­taa kui­ten­kin eh­dot­to­mas­ti kat­soa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa 50 min. dokumentteja, elämäkerrat, filmografiat, faktaruutuja, traileri ja kuva- sekä julistegalleria. (PS)
28/04/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy