Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Howard the Duck

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 94139EAN: 6416548925219

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­mes­sa oli 1900-­lu­vun alus­sa oma Ank­kan­sa, ni­mittäin Ola Fo­gel­ber­gin Jan­ne Ank­ka­nen.

Suo­mes­sa oli 1900-lu­vun alus­sa oma Ank­kan­sa, ni­mittäin Ola Fo­gel­ber­gin Jan­ne Ank­ka­nen. Dis­ney-vuo­si­kym­me­nien jäl­keen ku­va­tai­tei­li­ja Kaj Sten­vall ot­ti ank­ka­hah­mon vä­littämään yh­teyttä to­del­li­sen elämän il­miöi­hin. Mut­ta muis­ta an­kois­ta em­me tien­neet. Toi­sin oli Ruot­sis­sa, jos­sa räväkkä Ar­ne An­ka re­pi teennäi­syy­den ver­ho­ja alas sa­moin kuin su­per­san­ka­reis­taan tu­tun Mar­ve­lin Howard the Duck Yh­dys­val­lois­sa.
Howar­din elo­ku­va­ver­sio oli flop­pi, jo­ka oli ki­peä oh­da­ke tuot­ta­ja Geor­ge Lu­ca­sin ku­pees­sa. Ul­koa­va­ruu­des­sa sin­kou­tu­neen sar­kas­ti­sen an­kan roo­li on ai­ka vai­kea. Tämä kan­nat­taa kui­ten­kin eh­dot­to­mas­ti kat­soa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa 50 min. dokumentteja, elämäkerrat, filmografiat, faktaruutuja, traileri ja kuva- sekä julistegalleria. (PS)
28/04/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy