Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kissat ja koirat: Katti Katalan kosto

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 239972EAN: 5051895051799

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bond-­hen­gessä kyhät­ty kis­sa­koi­ra­seik­kai­lu kes­ken­kas­vui­sil­le ei nau­ra­ta.

Bond-hen­gessä kyhät­ty kis­sa­koi­ra­seik­kai­lu kes­ken­kas­vui­sil­le ei nau­ra­ta. Pu­hu­vat eläin­kun­ta­lai­set poi­mi­vat koh­tauk­sia tun­ne­tum­mis­ta elä­vistä ku­vis­ta. Pa­ro­diat eivät avau­du koh­deikäi­sil­le. Kä­si­kir­joi­tuk­seen kes­kit­tyen sai­si Kis­sat ja koi­rat -e­lo­ku­vien sar­jas­ta rut­kas­ti enemmän ir­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Eläinten kanssa vietetty tietokoneaika on mittava, liikehdintä viehättää monilta osin. Yllättävän rakeinen kuva. Terävät reunat sakkaantuvat. Efektien tulvaa. Äänityöskentely miellyttävän huoliteltua. Puheen voi valita englanniksi tai skandinaavisilla kielillä. Tekstitys päälle kotimaisilla. Ekstraosastolla asiakasta palvellaan lyhyesti: Maantiekiitäjä-lyhäri sekä Yogi Bear -ennakkokurkkaus. (VA)
27/04/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy