Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Man Of The House

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200943EAN: 6438044071856

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kun vii­si cheer­lea­de­ria to­dis­taa mur­han, on heitä suo­jel­ta­va kel­lon ympä­ri.

Kun vii­si cheer­lea­de­ria to­dis­taa mur­han, on heitä suo­jel­ta­va kel­lon ympä­ri. Her­mo­ja raas­ta­va tehtävä lan­keaa tek­sa­si­lai­sel­le lain­val­vo­jal­le Ro­nald Shar­pil­le (Tom­my Lee Jo­nes).
Tehtävä ei ole help­po, kun kau­no­kai­set vaa­ti­vat jat­ku­vas­ti haus­kan­pi­toa ja sa­ma­nai­kai­ses­ti pitäi­si naa­mioi­tua avus­ta­van val­men­ta­jan roo­liin. Hömppä­ko­me­dian juo­nenkään­teet ovat ar­vat­ta­vis­sa. Muu­ta­ma nau­ru ir­toaa ja Jo­nes vetää roo­lin­sa ru­tii­nil­la. Mu­ka­va toi­min­ta­ko­me­dia so­pii hy­vin vaik­ka cheer­lea­der-har­ras­ta­jil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Tekstitetyissä ekstroissa vaisu dokumentti Huutosakkileiri, joka kertoo näyttelijöiden koulutuksesta cheerleaderiksi (5 min.), sekä dokumentti elokuvan teosta (10 min.). (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy