Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tahdon asia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 612 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 6415018619993

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

On tah­don asia ra­kas­taa puo­li­soaan ikui­ses­ti, mut­ta se on hel­pom­min sa­not­tu kuin teh­ty.

On tah­don asia ra­kas­taa puo­li­soaan ikui­ses­ti, mut­ta se on hel­pom­min sa­not­tu kuin teh­ty. Tah­don asia ker­too siitä, mitä ta­pah­tuu, kun kaik­ki ei me­ne niin kuin oli­si tah­to­nut.
Lois­ta­va Jo­han­na Har­ti­kai­sen kä­si­kir­joi­tus ja upea Vuok­sen­maan oh­jaus tem­pai­se­vat kat­so­jan mu­kaan­sa kut­kut­ta­van haus­kaan 12-o­sai­seen ko­ti­mai­seen ai­kuisd­raa­maan.
Kaik­ki näyt­te­lijät suo­riu­tu­vat roo­leis­taan eri­no­mai­ses­ti. Herättää aja­tuk­sia ja jättää kat­so­jan hyväl­le mie­lel­le. Sar­ja on niin hui­kean hyvä, että jo­kai­sen jak­son päät­teek­si te­kee mie­li kat­soa he­ti perään seu­raa­va. Har­voin nä­kee yhtä haus­kaa ja laa­du­kas­ta ko­ti­mais­ta viih­dettä. Täy­det pis­teet. Bra­vo!

Kuva, ääni & ekstrat

Lähes referenssitasoisessa kuvassa on vain aavistus kohinaa. Laadukas ja dynaaminen DS-ääniraita toistaa pääasiassa kolmea pääkanavaa. Dialogi kuuluu ja on selkeä; muut suomalaiset tekijät voisivat ottaa mallia. Kattavaa dokumenttia sarjan teosta jää kaipaamaan. Poistettuja kohtauksia tai pilalle menneitä otoksia olisi ollut mielenkiintoista seurata. Harmi, sillä nyt ainoaksi ekstramateriaaliksi jää englanninkielinen tekstitys jaksoille 1 ja 6. Lisäksi paketti sisältää 12-sivuisen brosyyrin, jossa esitellään sarjan roolihahmoista lyhyet henkilöprofiilit. (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy