Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Casino Jack

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 254812EAN: 6438194023835

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­vin Spa­cey on was­hing­to­ni­lai­nen lob­ba­ri, jo­ka yrittää kääntää po­liit­ti­sen pe­lin ra­ha­vir­to­ja omaan tas­kuun­sa hei­koin tu­lok­sin.

Ke­vin Spa­cey on was­hing­to­ni­lai­nen lob­ba­ri, jo­ka yrittää kääntää po­liit­ti­sen pe­lin ra­ha­vir­to­ja omaan tas­kuun­sa hei­koin tu­lok­sin. Suu­ren luo­kan pu­hal­luk­sen si­jaan hui­jaus jää ai­ka hen­gettömäk­si nu­ha­pum­puk­si. Tämän si­jaan kan­nat­taa kat­soa vaik­ka Char­lie Wil­so­nin so­ta tai Thank You For Smo­king.

Kuva, ääni & ekstrat

Vakaa, hieman valju, mutta asiallisen erotteleva kuva ja hidasvetoinen ääniraita. Ekstraton. (IJ)
30/03/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy