Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fargo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.87
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eittämättä Coe­nin vel­jes­ten par­hai­ta elo­ku­via.

Eittämättä Coe­nin vel­jes­ten par­hai­ta elo­ku­via. Tästä pitää myös hän, jon­ka mie­lestä Ari­zo­na Ba­by me­nee hie­man liian pitkäl­le ma­kaa­be­riu­des­saan.
Sitähän on tämä­kin, mut­ta suu­rel­la tyy­lillä. Epäon­ni­sen kon­nan (S­te­ve Bus­ce­mi) täh­ti­het­kiä, sa­moin Os­ca­ril­la pal­ki­tun, ras­kaa­na ole­vaa po­lii­sia esittävän Fran­ces Mc­Dor­man­din juh­laa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, ei-anamorfinen kuva. Ääni on pätevä Dolby Surround. Neljän min. behind the scenes, haastatteluja, faktaruutuja, biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy