Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

August Rush

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2007Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­tu­mai­nen ta­ri­na po­jas­ta, jo­ka us­koo, että mu­siik­ki joh­dat­taa hä­net hä­nen oi­kei­den van­hem­pien­sa luok­se.

Sa­tu­mai­nen ta­ri­na po­jas­ta (F­red­die High­mo­re), jo­ka us­koo, että mu­siik­ki joh­dat­taa hä­net hä­nen oi­kei­den van­hem­pien­sa luok­se. Yk­si sat­tu­mus vaih­tuu toi­seen, mut­ta lo­pul­ta "Hap­py End" on ku­ten lu­vat­tu.
Kaa­va­mai­nen elo­ku­va sol­juu vai­vat­to­mas­ti mu­sii­kin kul­jet­ta­ma­na ku­va­ru­no­na, jo­ka tun­tuu ag­nos­ti­kon ver­siol­ta En­ke­lin kos­ke­tus -sar­jan jak­sos­ta. Kli­sei­ses­ti luon­noh­di­tut hah­mot jäävät hen­gettö­mik­si, mut­ta toi­mit­ta­vat sil­ti tehtävänsä mu­kiin­me­neväs­ti. Näyt­te­lijä­kaar­ti on ni­mekäs, mut­ta roo­li­suo­ri­tuk­set tur­val­li­sen kes­kin­ker­tai­sia. Ro­bin Wil­liams te­kee epä­tyy­pil­li­sen pik­ku­roo­lin mie­henä, jo­ka yhtä ai­kaa an­taa ka­tu­lap­sil­le suo­jaa ja elää näi­den sii­vellä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hans Zimmerin täydentämä, mutta muutoin Mark Mancinan käsialaa oleva musiikkiraita kannattelee elokuvaa ja luo hetkittäin mukavasti tunnelmaa. New Yorkista ja San Franciscosta innoituksensa ottava kuvaus toimii niin ikään virkeästi. Kuvasuhde on oikea ja teknisesti sekä kuva että ääni ovat hyvää tasoa. (IJ)
19/01/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy