Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuoleman sadonkorjuu

The Reaping 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87819EAN: 7321944010959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Il­mes­tys­kir­ja­ko nyt, kun heinä­sirk­ka­par­vet hyökkäi­levät ja suo­ve­det muut­tu­vat ve­rek­si Loui­sia­nan ta­ka­pa­ju­las­sa?

Il­mes­tys­kir­ja­ko nyt, kun heinä­sirk­ka­par­vet hyökkäi­levät ja suo­ve­det muut­tu­vat ve­rek­si Loui­sia­nan ta­ka­pa­ju­las­sa?
Kuu­lui­sa tie­des­kep­tik­ko (Hil­la­ry Swank) ot­taa vas­taan ru­tii­ni­tehtävän to­dis­taak­seen yli­luon­nol­li­sen luon­nol­li­sek­si, mut­ta sot­keu­tuu­kin tur­han kli­sei­seen pa­ho­lai­sen poi­ka –­ta­ri­naan. Lop­put­vis­ti on to­ki hyvä, mut­ta jo­ten­kin niin gen­ren mu­kai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 16+7+5+1 min. dokumentit. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy