Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Liftari

The Hitcher 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pii­lo­sur­rea­lis­ti­nen ta­ri­na psy­ko­paat­ti­ses­ta lif­ta­ris­ta, jo­ka ei jätä vai­not­ta­vaan­sa millään il­veellä rau­haan.

Pii­lo­sur­rea­lis­ti­nen ta­ri­na psy­ko­paat­ti­ses­ta lif­ta­ris­ta (Rut­ger Hauer), jo­ka ei jätä vai­not­ta­vaan­sa (C. Tho­mas Howell) millään il­veellä rau­haan. Hol­lan­ti­lai­sen Haue­rin vai­kut­ta­vin roo­li sit­ten Bla­de Run­ne­rin. Jen­ni­fer Ja­son Leigh vielä nuo­re­na, nät­tinä ja pyö­reä­pos­ki­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Anamorfinen kuva, toisin kuin kannesta voisi päätellä. Pimeissä kohtauksissa hyvin rakeinen. Auringossa kuvatuissa kohtauksissa näyttää sentään hyvältä. Kuvakohinaa. Kaihtimet värisevät. Teksti kulkee ikävässä harmaassa laatikossa. Yksioikoinen ääniraita. Teknisesti kohtuullinen kaikesta huolimatta, vaikka jenkkiversio onkin DD5.1. Biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy