Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Johnny English

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 106095EAN: 5050582826951

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

I­miömäi­sen it­se­ra­kas brit­tia­gent­ti John­ny Eng­lish ot­taa mit­taa val­lan­kaap­paus­ta suun­nit­te­le­vas­ta suu­ruu­den­hul­lus­ta rans­ka­lais­lii­ke­mie­hestä.

I­miömäi­sen it­se­ra­kas brit­tia­gent­ti John­ny Eng­lish (koo­mik­ko Rowan At­kin­son yh­dessä kol­mes­ta ark­ki­roo­lis­taan) ot­taa mit­taa val­lan­kaap­paus­ta suun­nit­te­le­vas­ta suu­ruu­den­hul­lus­ta rans­ka­lais­lii­ke­mie­hestä (John Mal­ko­vich). Ö­ve­rik­si ve­det­ty juo­ni on mitä suu­rem­mas­sa mää­rin si­vu­seik­ka, sillä näppä­rien agent­tiai­heis­ten sket­sien vyö­ry on pe­lin ni­mi. Ja hu­pia riittää leuh­ko­jen ole­tus­ten, no­lo­jen vää­rinkä­si­tys­ten ja ylipäätänsä her­vot­to­mien tem­paus­ten pa­ris­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Filmimäinen, vaihtelevan rakeinen kuva tarjoilee jäsentynyttä ja miellyttävän luonnollista jälkeä. Yksityiskohtia on tarjolla ilahduttavasti enemmän kuin aiemmilla DVD-julkaisuilla, joka ei tosin ollut formaattinsa parasta antia. Ei ole epäilystäkään etteikö elokuva olisi nyt esillä parhaimmillaan. Svengaava musiikkiraita säestää tapahtumia hienosti ja myös dialogi toistuu puhtaasti. Myös Robbie Williamsin tunnari on hyvä. Ekstroissa DVD:ltä tuttu asiallinen making of -kooste (25 min.) ja uutena tuttavuutena sarja hauskoja poistettuja kohtauksia (9 min). Edelleen mielenkiintoisin lisuke alkuperäiset Barclay's Bankin mainokset, joista hahmo on peräisin, puuttuvat joskin näistä nähdään vilauksia making of -koosteessa. (IJ)
24/10/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy