Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Angela

Angel-A 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203098EAN: 6420201173541

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­pet­ta­mi­nen kuu­luu elo­ku­van­teon suu­riin ris­kei­hin, sillä tyy­li­ta­jua on vai­kea säi­lyttää sor­mi pys­tyssä.

O­pet­ta­mi­nen kuu­luu elo­ku­van­teon suu­riin ris­kei­hin, sillä tyy­li­ta­jua on vai­kea säi­lyttää sor­mi pys­tyssä.
Luc Bes­son opet­taa An­ge­la-e­lo­ku­vas­sa mus­tan huu­mo­rin kei­noin, kuin­ka kroo­ni­nen va­leh­te­li­ja ja pik­ku­ri­kol­li­nen André saa­vut­taa elämäänsä ta­sa­pai­non. Maal­lis­tu­nut en­ke­li pidättäy­tyy ih­mi­sistä poi­ke­ten syyl­listämästä, mut­ta an­taa avai­men on­neen: pitää ra­kas­taa it­seään.
Tämä on ba­naa­lia ja kli­seistä sinänsä — var­sin­kin kun An­ge­la on saa­nut vai­kut­tei­ta Pie­nestä me­ren­nei­dos­ta ai­na Ber­lii­nin tai­vaan al­la –e­lo­ku­vaan ja kaik­kiin en­ke­liai­hei­siin ta­ri­noi­hin. Bes­son lei­kit­te­lee esi­ku­vil­laan, eikä mus­ta­val­koi­nen elo­ku­va kos­kaan vaih­du vä­ril­li­sek­si, vaik­ka kuin­ka odot­tai­si. To­teu­tus toi­mii, ja pa­nee ajat­te­le­maan.
Ku­va (a­na­mor­fi­nen 2.36:1) näyttää hyvältä, mut­ta yk­si­tyis­koh­dat eivät py­sy ai­van ku­ris­sa. Sel­keä ää­ni­rai­ta ei ole kan­nen il­moit­ta­ma DD5.1, vaan pelkkä ste­reo. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu ekst­ro­ja.

Tekijät

Ohjaaja: Luc Besson
Pääosissa: Jamel Debbouze Rie Rasmussen
Tarina: Luc Besson
Kuvaus: Thierry Arbogast
Musiikki: Anja Garbarek

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy