Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Angela

Angel-A 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203098EAN: 6420201173541

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

O­pet­ta­mi­nen kuu­luu elo­ku­van­teon suu­riin ris­kei­hin, sillä tyy­li­ta­jua on vai­kea säi­lyttää sor­mi pys­tyssä.

O­pet­ta­mi­nen kuu­luu elo­ku­van­teon suu­riin ris­kei­hin, sillä tyy­li­ta­jua on vai­kea säi­lyttää sor­mi pys­tyssä.
Luc Bes­son opet­taa An­ge­la-e­lo­ku­vas­sa mus­tan huu­mo­rin kei­noin, kuin­ka kroo­ni­nen va­leh­te­li­ja ja pik­ku­ri­kol­li­nen André saa­vut­taa elämäänsä ta­sa­pai­non. Maal­lis­tu­nut en­ke­li pidättäy­tyy ih­mi­sistä poi­ke­ten syyl­listämästä, mut­ta an­taa avai­men on­neen: pitää ra­kas­taa it­seään.
Tämä on ba­naa­lia ja kli­seistä sinänsä — var­sin­kin kun An­ge­la on saa­nut vai­kut­tei­ta Pie­nestä me­ren­nei­dos­ta ai­na Ber­lii­nin tai­vaan al­la –e­lo­ku­vaan ja kaik­kiin en­ke­liai­hei­siin ta­ri­noi­hin. Bes­son lei­kit­te­lee esi­ku­vil­laan, eikä mus­ta­val­koi­nen elo­ku­va kos­kaan vaih­du vä­ril­li­sek­si, vaik­ka kuin­ka odot­tai­si. To­teu­tus toi­mii, ja pa­nee ajat­te­le­maan.
Ku­va (a­na­mor­fi­nen 2.36:1) näyttää hyvältä, mut­ta yk­si­tyis­koh­dat eivät py­sy ai­van ku­ris­sa. Sel­keä ää­ni­rai­ta ei ole kan­nen il­moit­ta­ma DD5.1, vaan pelkkä ste­reo. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu ekst­ro­ja.

Tekijät

Ohjaaja: Luc Besson
Pääosissa: Jamel Debbouze Rie Rasmussen
Tarina: Luc Besson
Kuvaus: Thierry Arbogast
Musiikki: Anja Garbarek

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy