Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Väkivallan vihollinen 4

Death Wish 4 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044067552

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­rian Gar­fiel­din luo­ma, lain ja oi­keu­den omiin kä­siinsä ot­ta­va, ka­dun­mies saa tällä ker­taa vai­ku­tus­val­tai­sen tu­ki­jan, jo­ka ha­luaa lo­pet­taa huu­me­kau­pan nuo­ril­le.

B­rian Gar­fiel­din luo­ma, lain ja oi­keu­den omiin kä­siinsä ot­ta­va, ka­dun­mies (C­har­les Bron­son) saa tällä ker­taa vai­ku­tus­val­tai­sen tu­ki­jan, jo­ka ha­luaa lo­pet­taa huu­me­kau­pan nuo­ril­le. Sar­ja puo­lus­taa paik­kaan­sa enää sen ta­kia, että nämä kiel­let­tiin van­han vi­deo­lain ai­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Aika tavalla kohinainen kuva. Ontto ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy