Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Godfather - The Coppola Restoration

Kummisetä - trilogia 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: Kesto: 547 minuuttia
Julkaisija: Paramount 
  
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206725EAN: 7332431994102

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos kaik­kien ai­ko­jen hie­noin elo­ku­vat­ri­lo­gia saa­puu ko­ti­teat­te­rei­hin terävämäpänä kuin kos­kaan, mah­dol­li­ses­ti jo­pa terävämpänä kuin mitä elo­ku­vat oli mah­dol­lis­ta nähdä teat­te­ri­kier­rok­sel­laan, voi­ko se ol­la mitään muu­ta kuin vuo­den 2008 mer­kittä­vin elo­ku­va­jul­kai­su?

Kuva, ääni & ekstrat

Katso tarkemmat luonnehdinnat kunkin elokuvan kohdalta Kummisetä, Kummisetä II, Kummisetä III ja Bonuslevy. Levyt on pakattu omissa muovikoteloissaan tukevan folio-koristellun pahvikotelon sisään. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy