Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Player

The Player - pelimies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen Anamorfine 1.78**
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7319980016202

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hitch­coc­kia Hol­lywoo­dis­ta, mut­ta pa­ro­dia­na.

Hitch­coc­kia Hol­lywoo­dis­ta, mut­ta pa­ro­dia­na. Se on al­le 25 sa­nan tai jo­pa kir­jai­men ki­tey­tys Ro­bert Alt­ma­nin elo­ku­vas­ta. Pe­li­mies pitää myös epä­vi­ral­lis­ta ennä­tystä Hol­lywood-täh­tien ca­meois­sa, joi­ta on yli 60.
Pa­ras­ta elo­ku­vas­sa on kui­ten­kin sen hi­ve­levä ote, sillä mo­ni kat­so­ja ei välttämättä edes ajat­te­le, että ky­seessä on pa­ro­dia saa­ti huu­mo­ri.
T­he Player ker­too tuot­ta­jas­ta, jo­ka al­kaa saa­da uh­kai­lu­kort­te­ja tur­hau­tu­neel­ta kä­si­kir­joit­ta­jal­ta. Ti­lan­ne kär­jis­tyy vää­rinkä­si­tyk­sen vuok­si ja muut­tuu hith­cock­mai­sek­si tril­le­rik­si.
Kä­si­kir­joi­tus pe­rus­tuu Mic­hael Tol­ki­nin omaan ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva toistaa valjuja värejä. Ääniraitakaan ei oikein vakuuta, sillä teoriassa 5.1-kanava toistaa dialogit kolmesta etukanavasta aikamoisilla kuminoilla ja kaiuilla. Ei ekstroja. (PS)
23/03/2015
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy