Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Northmen – A Viking Saga

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018000049

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

North­men on sak­sa­lais-s­veit­siläis-e­teläaf­rik­ka­lai­nen tuo­tan­to.

North­men on sak­sa­lais-s­veit­siläis-e­teläaf­rik­ka­lai­nen tuo­tan­to. Sak­sa­lai­set eivät ole teh­neet vielä kun­non goot­ti­ta­ri­naa, jo­ten heiltä ei vii­kin­ki­seik­kai­lu­kaan luon­nis­tu. Ta­ri­na on kli­sei­nen, ta­ri­na tur­han tut­tu ja kar­paa­teil­ta Skot­lan­tiin pää­ty­nyt so­tu­ri­ryhmä tun­tuu epäus­kot­ta­val­ta. On lai­ha loih­tu nähdä True Blood –­sar­jas­ta tut­tu Ryan Kwan­ten mil­tei tun­nis­ta­mat­to­ma­na so­tu­ri­mun­kin roo­lis­saan.
On kum­maa, et­tei vii­kin­geistä ole teh­ty yhtään laa­du­kas­ta elo­ku­vaa. Ai­he­pii­rissä riittäi­si am­men­net­ta­vaa. Vil­ja­vis­ta mais­ta oli pu­laa, jo­ten rius­kat mie­het jou­ti­vat puo­li­pa­kol­la et­simään elan­toaan Brit­tein saa­ril­ta Vä­li­me­rel­le ja Mus­tal­ta me­reltä Ame­ri­koi­hin.
Vi­kings-te­le­vi­sio­sar­ja al­koi sentään hy­vin. Suo­mes­sa ei tai­de­ta ylei­ses­ti tun­tea yhtään vii­kin­kiai­heis­ta laa­tu­kir­jaa­kaan Orm pu­nai­sen jäl­keen, vaik­ka ruot­sa­lai­nen kol­le­ga väit­ti sel­lai­sia­kin ole­van. North­men ei täytä auk­koa elo­ku­van puo­lel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa 12 min. dokumentit. (PS)
13/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy