Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Batman Begins

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.38*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
Dolby Digital P
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200591EAN: 7321944809249

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bat­ma­nin al­ku­perää ja taus­taa va­lot­ta­va elo­ku­va käy hyvästä viih­teestä, vaik­ka toi­min­ta kap­sah­taa ta­va­no­mai­siin pu­res­kel­lun nars­ku­tel­tui­hin rat­kai­sui­hin.

Bat­ma­nin al­ku­perää ja taus­taa va­lot­ta­va elo­ku­va käy hyvästä viih­teestä, vaik­ka toi­min­ta kap­sah­taa ta­va­no­mai­siin pu­res­kel­lun nars­ku­tel­tui­hin rat­kai­sui­hin. Pa­kol­li­set har­joit­te­lut ja nin­jai­lut vielä kestää, mut­ta ko­ho­koh­dat jäävät saa­vut­ta­mat­ta.
Sä­vyt ovat tum­mem­mat aiem­piin fil­ma­ti­soin­tiin ver­rat­tu­na. Ch­ris­tian Ba­le sel­viy­tyy kär­sivän san­ka­rin roo­lis­taan pys­typäin ol­len jo­pa kaik­kien ai­ko­jen le­pak­ko­mies. Tär­keää on myös us­ko­mat­to­man ta­sok­kaan si­vuo­sa­kaar­tin toi­min­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on selvästi DVD:tä tarkempi kautta linjan. Kuvan erottelu ei kuitenkaan häikäise. Ääniraitakaan ei ole niitä dynaamismpia. Ekstroissa triviaraita, traileri ja runsaasti dokumentteja. (PS)
15/09/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy