Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Batman Begins

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.38*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
Dolby Digital P
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200591EAN: 7321944809249

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Bat­ma­nin al­ku­perää ja taus­taa va­lot­ta­va elo­ku­va käy hyvästä viih­teestä, vaik­ka toi­min­ta kap­sah­taa ta­va­no­mai­siin pu­res­kel­lun nars­ku­tel­tui­hin rat­kai­sui­hin.

Bat­ma­nin al­ku­perää ja taus­taa va­lot­ta­va elo­ku­va käy hyvästä viih­teestä, vaik­ka toi­min­ta kap­sah­taa ta­va­no­mai­siin pu­res­kel­lun nars­ku­tel­tui­hin rat­kai­sui­hin. Pa­kol­li­set har­joit­te­lut ja nin­jai­lut vielä kestää, mut­ta ko­ho­koh­dat jäävät saa­vut­ta­mat­ta.
Sä­vyt ovat tum­mem­mat aiem­piin fil­ma­ti­soin­tiin ver­rat­tu­na. Ch­ris­tian Ba­le sel­viy­tyy kär­sivän san­ka­rin roo­lis­taan pys­typäin ol­len jo­pa kaik­kien ai­ko­jen le­pak­ko­mies. Tär­keää on myös us­ko­mat­to­man ta­sok­kaan si­vuo­sa­kaar­tin toi­min­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on selvästi DVD:tä tarkempi kautta linjan. Kuvan erottelu ei kuitenkaan häikäise. Ääniraitakaan ei ole niitä dynaamismpia. Ekstroissa triviaraita, traileri ja runsaasti dokumentteja. (PS)
15/09/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy