Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Blood Diamond – veritimantti

Blood Diamond 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.39*
Ääniraita: PCM5.1
DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204010EAN: 7321946117670

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Leo­nar­do Di­Cap­rio saat­taa mennä rho­de­sia­lai­ses­ta palk­ka­so­tu­ris­ta noin teo­rias­sa, vaik­ka se on hie­man epäus­kot­ta­vaa.

Leo­nar­do Di­Cap­rio saat­taa mennä rho­de­sia­lai­ses­ta palk­ka­so­tu­ris­ta noin teo­rias­sa, vaik­ka se on hie­man epäus­kot­ta­vaa. Mut­ta elo­ku­va on mah­dol­li­sen tai­det­ta, ja täl­lai­set ai­dat nous­taan yli, jos ta­ri­nas­sa on voi­maa.
B­lood Dia­mond yllättää, sillä se osaa ku­va­ta Af­ri­kan to­del­li­suut­ta, so­ta­lor­dien toi­min­taa ja val­kois­ten ti­mant­ti­kaup­piai­den häikäi­lemättö­myyttä la­veal­la kan­kaal­la, jon­ka pääl­le piir­retään to­del­li­nen tar­koi­tus: sietämätön toi­min­ta ja vä­ki­val­ta. Mut­ta pa­rem­pi näin päin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, virtuaalikartta, DiCaprion henkilökuva, kaksi dokumenttikoostetta, musiikkivideo ja traileri. (PS)
21/10/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy