Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fast & Furious 7

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083042172

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Jo­ku ryh­tyy lis­timään kes­kus­jen­gin jä­se­niä yk­si ker­ral­laan, jo­ten dream­tea­min jä­sen­ten täy­tyy jäl­leen luo­pua ar­ki­sis­ta elä­mistään ja ryh­tyä vii­mei­seen ajo­jah­tiin.

Jo­ku (Ja­son Stat­ham) ryh­tyy lis­timään kes­kus­jen­gin jä­se­niä yk­si ker­ral­laan, jo­ten dream­tea­min jä­sen­ten täy­tyy jäl­leen luo­pua ar­ki­sis­ta elä­mistään ja ryh­tyä vii­mei­seen ajo­jah­tiin.
Hur­japäi­den seit­semäs vai­he tun­tuu löy­tyvän jos­ta­kin pa­kin ja ykkö­sen vä­listä. Puu­dut­ta­van hi­taas­ti käyn­nis­tyvä seik­kai­lu hyö­tyy kaik­kien kes­kei­sim­pien tut­tu­jen kas­vo­jen mu­ka­nao­los­ta, mut­ta me­no ei voi­si ol­la kli­sei­sempää. Ai­na fa­ta­lis­ti­nen elo­ku­va­sar­ja kiertää nyt kaik­ki pa­tou­mat yh­teen ja te­kee kos­to­ral­lis­ta yhtä sit­keää nuu­de­lia ta­ka-a­joi­neen ja nyrk­ki­tap­pe­lui­neen. Miljöö on on­nek­si ava­ra vaik­ka hah­mot kul­ke­vat­kin ka­peaa pol­kua.
Sekä juo­nen että sta­ra­lis­tan puo­les­ta ky­se on jon­kin­lai­ses­ta Ex­pen­dab­les-mag­ni­tu­din toi­min­ta­ry­mis­te­lystä. Ge­nee­ri­ses­ti pu­not­tua juon­ta on 2.5 tun­nin kes­tos­sa tuh­dis­ti, ja juh­la­viin miljö­hin si­joi­tet­tu­ja ta­ka-a­jo­ja ja tap­pe­lui­ta yhtä pal­jon. Ää­reil­leen ah­det­tu toi­min­tapätkä ei oi­kein osaa kes­kit­tyä mi­hinkään, vaan huk­kuu se­mi-su­per­san­ka­ri­sar­jan mättöönsä.
Bok­si sisältää sekä al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ver­sion, että uu­den pi­den­ne­tyn leik­kauk­sen. Ai­na­kin pi­den­net­ty leik­kaus on lii­kaa. Elo­ku­va on ai­van liian pitkä syn­nynnäi­seen roo­liin­sa nac­ho­jen ja oluen ka­ve­ri­na — tällä kes­tol­la sal­sa eh­tii väljäh­tyä ja So­li muut­tua ve­dek­si en­nen kuin seik­kai­lu on ta­pu­tel­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän virikkeellinen ja kosmopoliitti kuva, joka on myös terävä ja luontevan filmimäinen. Viritetty ääniraita soi geneerisen yrmysti. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (6 min.), musiikkivideo ja yhdeksän lähinnä autostuntteihin keskittyvää koostetta (n. 90 min.). (IJ)
12/09/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy