Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lumottu Ella

Ella Enchanted 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111244EAN: 6420201162774

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tuh­ki­mo­ta­ri­na El­las­ta, jo­ka on pa­hak­si on­nek­seen saa­nut ajat­te­la­mat­to­mal­ta hal­ti­ja­kum­mil­taan syn­tymä­lah­jak­si ää­rimmäi­sen tot­te­le­vai­suu­den.

Tuh­ki­mo­ta­ri­na El­las­ta, jo­ka on pa­hak­si on­nek­seen saa­nut ajat­te­la­mat­to­mal­ta hal­ti­ja­kum­mil­taan syn­tymä­lah­jak­si ää­rimmäi­sen tot­te­le­vai­suu­den. Jo­kai­sen kuu­le­man­sa käs­kyn, ke­hoi­tuk­sen ja pyynnön to­teut­ta­va tyttö jou­tuu sa­tu­mai­seen seik­kai­luun il­mapäis­ten si­sar­puol­ten, ka­ta­lan si­jais­ku­nin­kaan, örk­kien, kää­piöi­den ja tot­ta­kai sen yh­den prins­sin kans­sa.
Viih­dyttävä, mut­ta täy­sin kes­kimääräi­nen sa­tue­lo­ku­va, jo­ka tai­taa kaik­ki nik­sit, mut­tei oi­keas­taan kun­nos­tau­du omil­la an­sioil­laan millään sa­ral­la. Hyvä, har­mi­ton elo­ku­va lap­sil­le, mut­ta ai­kui­set lie­neevät jo näh­neet tämän kai­ken useam­paan­kin ker­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti muukiinmenevä, mutta kaukana täydellisestä. Väritoisto on miellyttävän monipuolista ja uskottavan satumaista. Tarkkuuden suhteen jälki on kuitenkin vain keskinkertaisen välttävää tasoa, sillä kuva on kauttaaltaan pehmeä, ja hetkittäin huomattavan utuinen. Ääniraita on toimiva, muttei ihastuttava, vaikka myös musiikkia on osattu käyttää kivasti. Tarjolla myös DTS –ääniraita. Ekstroissa making of (29 min.), musiikkivideo ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy