Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

C’mon C’mon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2021Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.66
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165757129

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Toi­mit­ta­ja ot­taa kym­men­vuo­tiaan si­sa­ren­po­jan mu­kaan työ­mat­kal­leen, jon­ka ai­ka­na kum­pi­kin pää­tyy op­pi­maan jo­ta­kin elämästä ja tu­le­vai­suu­des­ta.

Toi­mit­ta­ja (Joa­quin Phoe­nix) ot­taa kym­men­vuo­tiaan si­sa­ren­po­jan mu­kaan työ­mat­kal­leen, jon­ka ai­ka­na kum­pi­kin pää­tyy op­pi­maan jo­ta­kin elämästä ja tu­le­vai­suu­des­ta.
Ar­voi­tuk­sel­li­sen an­nos­tel­lus­ti ja lu­paa­van fi­lo­so­fi­ses­ti sol­ju­va draa­ma mais­tuu elämän har­maasä­vy­jen val­ko­pyy­kiltä. Ta­ri­nan pie­net oi­val­luk­set ja tai­teel­li­ses­ti so­mi­tel­lut vä­li­ku­vat eivät täy­sin on­nis­tu nos­ta­maan tätä viiltäväk­si elämän ha­vain­noin­nik­si. An­ti on viih­dyttävää, mut­ta vain vi­lah­duk­sit­tain tuo­ret­ta tai tark­kanäköistä.

Kuva

Vakaan samettinen mustavalkokuva näyttää komealta, mutta maistuu kikkakolmoselta tapahtumien painolastin korostamiseksi. Myös kuvasuhde on haettu historiasta ikään kuin painoarvon korostamiseksi.

Ääni

Hillitty ja hallittu ääniraita antaa dialogin soljua vapaasti hengittäen.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
17/10/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy