Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Orca – tappajavalas

Orca, the Killer Whale 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.27
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 86433EAN: 5706550024620

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tap­pa­ja­hain suo­sion sii­vittämä tap­pa­ja­va­las-­ta­ri­na ker­too ka­las­ta­jas­ta, jo­ta iso nisäkäs al­kaa jah­da­ta.

Tap­pa­ja­hain suo­sion sii­vittämä tap­pa­ja­va­las-ta­ri­na ker­too ka­las­ta­jas­ta, jo­ta iso nisäkäs al­kaa jah­da­ta. Jän­ni­tyk­sen ja toi­min­nan lisäk­si kat­so­jal­le ker­ro­taan jon­kin ver­ran va­lai­siin liit­ty­vistä mys­tee­reistä.
Ei yllä esi­ku­van­sa rin­nal­le, mut­ta hyvä kas­ti aut­taa (Ric­hard Har­ris, Char­lot­te Ramp­ling, Will Samp­son). Huo­maa pyö­reä­pos­ki­nen Bo De­rek var­hai­ses­sa si­vu­roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää paljon odotuksia tarkemmalta, mutta trikkikuvat erottuvat liian selvästi. Ääniraita on perin ontto. Ennio Morriconen musiikki on turhan romanttista ja sopisi paremmin länkkäriin. Ekstroissa traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy