Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Congo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99354EAN: 6415015501543

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Crich­to­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va toi­min­ta­seik­kai­lu bit­ti­nik­ka­rei­den ja kil­le­ri­go­ril­loi­den ka­hi­noin­nis­ta ta­run­hoh­toi­sen ku­nin­gas Sa­lo­mo­nin ti­mant­ti­kai­vok­sen kiil­to sil­missään.

Mic­hael Crich­to­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va toi­min­ta­seik­kai­lu bit­ti­nik­ka­rei­den ja kil­le­ri­go­ril­loi­den ka­hi­noin­nis­ta ta­run­hoh­toi­sen ku­nin­gas Sa­lo­mo­nin ti­mant­ti­kai­vok­sen kiil­to sil­missään. Stan Wins­to­nin mup­pet­ti-pa­jas­saan luo­mat go­ril­lat ovat kes­kiest­ra­dil­la, ih­mis­kol­le­gois­ta elä­vimmät suo­ri­tuk­set te­kevät Er­nie Hud­son ko­ke­nee­na op­paa­na ja Tim Cur­ry lui­hu­na aar­teen­metsästäjänä. Voi­si ol­la Tomb Rai­der, kun yk­si san­ka­rit­ta­ris­ta on ex-CIA agent­ti, mut­ta ei on­nek­si ole. ILM:n te­hos­teet­kin ovat hie­man mo­ni­puo­li­sem­pia kuin La­ras­sa. Toi­nen san­ka­ri­tar tässä on­kin sit­ten Berk­leyn ylio­pis­ton kas­vat­ti, viit­to­ma­kieltä tai­ta­va go­ril­la ni­meltä Amy. Us­kot­ta­vuus ei ole edes tah­don asia, mut­ta viih­teestä tämä kyllä käy.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä laadultaan erinomainen, vaikka kuvaan välillä hieman enemmän tarkkuutta kaipaisikin. Ääniraita voisi olla musiikin käytöltään vielä iskevämpi. Ekstroissa anamorfiset tiiseri ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy