Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Halloween – naamioiden yö

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eittämätön klas­sik­ko.

Eittämätön klas­sik­ko. Ka­teel­li­set kuun­te­li­vat kou­lus­sa ka­ve­rei­ta, jot­ka oli­vat tämän käy­neet kat­so­mas­sa. Uu­dis­ti kau­hu­gen­reä ko­val­la kä­dellä, mut­ta kun­nioit­ti sa­mal­la van­haa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä Panavision-kuva moniin aiemmin nähtyihin verrattuna, mutta ei pärjää jenkkien hologrammikannelliselle juhlaversiolle. Ei ole anamorfinen. Musta ei ole läpeensä mustaa. Aika roskaisesta printistä digitalisoitu. Ääniraita on keskitasoa, mutta toimii. Ohjaajan oma musiikki soi äärimmäisen riisutulla soundillaan suorastaan hypnoottisesti. Ekstroissa biografiat ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Carpenter
Pääosissa: Jamie Lee Curtis
Tarina: John Carpenter Debra Hill
Kuvaus: Dean Cundey
Musiikki: John Carpenter
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy