Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

V - the miniseries

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 189 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

V on yk­si par­hai­ten 1980-­lu­vul­ta muis­tiin jää­neitä tv-­sar­jo­ja.

V on yk­si par­hai­ten 1980-lu­vul­ta muis­tiin jää­neitä tv-sar­jo­ja. Ih­mi­sen näköi­sik­si naa­mioi­tu­neet lis­koeläi­met val­loit­ta­vat maan, mut­ta vas­ta­rin­ta­lii­ke vas­tus­taa in­vaa­sio­ta.
Sar­jan ni­mi tu­lee vi­si­tors-sa­nas­ta. Chuck Da­vi­sin luo­mat vem­pai­met toi­mi­vat edel­leen yllättävän hy­vin, vaik­ka te­le­vi­sio­mai­suus on sil­miin­pistävää.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu ohjaajan kommenttiraita ja 25 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy