Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kohti uutta

Away We Go 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 216884EAN: 6438044232356

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­ka har­voin elo­ku­va pu­reu­tuu mi­hinkään tuo­ree­seen, mut­ta tui­kitär­keään ai­he­pii­riin.

Ai­ka har­voin elo­ku­va pu­reu­tuu mi­hinkään tuo­ree­seen, mut­ta tui­kitär­keään ai­he­pii­riin. Sam Men­de­sin mai­nio elo­ku­va ker­too sel­lai­ses­ta. Las­ten­te­ko on siir­ty­nyt kol­mi­kymp­pis­ten huo­lek­si. Tun­tuu, että muut ovat pe­rus­ta­neet per­heensä, koh­dan­neet on­gel­man­sa sekä luo­neet uran­sa ja sit­ten eron­neet. Tai­taa­pa ol­la toi­sin.
Mai­nio pa­ri (John Kra­sins­ki ja Maya Ru­dolph) huo­maa­vat tul­leen­sa (sic) ras­kaak­si. Kun ai­noat iso­van­hem­mat kek­sivät läh­teä juu­ri en­simmäi­sen las­ten­lap­sen syn­tymän ai­kaan pa­rik­si vuo­dek­si Eu­roop­paan, nuo­ri­pa­ri al­kaa kiertää maa­ta miet­tiäk­seen, min­ne oi­kein pitäi­si aset­tua. Stein­beck­mai­sel­la mat­kal­la he ta­paa­vat ai­ka eri­kois­ta vä­keä ja op­pi­vat pik­ku­hil­jaa tietämään, mitä oi­kein ha­lua­vat.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Musiikki tukee kerrontaa. Varsinkin Velvet Undergroundin “Oh! Sweet Nuthin’” toimii Montrealin amatööristriptiisissä hienosti. Ekstroissa 23 min. dokumentit ja kommenttiraita. (PS)
09/04/2010

Tekijät

Ohjaaja: Sam Mendes
Pääosissa: John Krasinski Maya Rudolp
Tarina: Dave Eggers Vendela Vida
Kuvaus: Ellen Kuras
Musiikki: Alexi Murdoch

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy