Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Straight Outta Compton

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 147/167 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083050030

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Comp­to­nin ghe­tos­ta maail­mal­le pon­nis­ta­neet räppä­rit Dr. Dre, Ice Cu­be, Ea­zy-E ja kump­pa­nit aloit­ti­vat Yh­dys­val­to­jen län­si­ran­ni­kon rä­pin kul­ta­kau­den.

Comp­to­nin ghe­tos­ta maail­mal­le pon­nis­ta­neet räppä­rit Dr. Dre, Ice Cu­be, Ea­zy-E ja kump­pa­nit aloit­ti­vat Yh­dys­val­to­jen län­si­ran­ni­kon rä­pin kul­ta­kau­den. St­raight Out­ta Comp­ton ker­too NWA -yh­tyeen en­si­vuo­sien ta­ri­nan, jos­sa nämä yh­teis­kun­nan poh­jal­ta pon­nis­ta­neet muu­si­kot nou­si­vat suur­suo­sioon ja toi­vat ur­baa­nil­le mu­sii­kil­le lau­moit­tain uu­sia fa­ne­ja.
E­lo­ku­vas­sa mie­len­kiin­toi­sin­ta ovat per­soo­nal­li­suu­det, suo­sion tuo­mat on­gel­mat ja seik­kai­lut sekä soundt­rac­kin bea­tit. Raa­dol­li­sen elämän rea­lis­mia luon­nol­li­ses­ti suo­si­taan kiil­to­ku­va­mai­suu­den si­jaan. Ta­ri­na, ku­ten yh­tye­kin, nos­taa esiin elämän epäoi­keu­den­mu­kai­suuk­sien kans­sa kamp­pai­lun. Ky­syntää on myös ker­to­muk­sel­le, jo­ka näyttää mi­ten äi­din soh­val­ta voi tai­dol­la, työllä ja hiu­kan myös on­nel­la nous­ta ido­lik­si, mil­jonää­rik­si, tai­tei­li­jak­si ja bis­nes­mie­hek­si. On­han Ice Cu­be tun­net­tu näyt­te­lijä ja Dr. Dre myy ni­mik­ko­kuu­lok­kei­taan yh­teis­työssä App­len kans­sa. Ame­rik­ka­lais­ta unel­maa puh­taim­mil­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä ääni ja hiukan pehmeä kuva. kstroissa ohjaajan kommenttiraita ja muutama lyhyt dokumentti. Levyltä löytyy myös pidennetty Director's Cut -versio. (EM)
22/04/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy