Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Miehen työ

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6415750013264

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Mitä kuu­luu?” Suo­ma­lai­nen työ­mies (Tom­mi Kor­pe­la) ajau­tuu gi­go­lok­si, kos­ka ei us­kal­la tun­nus­taa muu­ten­kin dia­pa­me­ja pop­si­val­le vai­mol­leen saa­neen­sa pot­kut. Har­vi­nai­sen hy­vin näy­tel­ty mus­ta ko­me­dia on kir­joi­tet­tu so­pi­van oma­peräi­ses­ti. Oh­jaa­ja on­nis­tuu nos­ta­maan jän­ni­tettä vii­mei­siin rat­kai­sui­hin kie­tou­tu­mat­ta kos­kaan so­siaa­li­por­non syö­ve­rei­hin. Huu­mo­ri on pi­ki­mus­taa, ja ker­too sa­mal­la olen­nai­sia asioi­ta suo­ma­lais­ten per­he-elämästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ääniraita tyytyy toistamaan dialogia, mutta soundtrack koottiin taiten. Kohokohta on J. Karjalaisen versio Kauko Röyhkän 1980-luvun klassikosta Pikku enkeli. Ekstroissa traileri ja kuvagalleria. (PS)
13/10/2008

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy