Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Futuresport

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­sin­ta­ver­sio Nor­man Jewi­so­nin Rol­ler­bal­lis­ta.

Uu­sin­ta­ver­sio Nor­man Jewi­so­nin Rol­ler­bal­lis­ta. Esi­ku­vaan­sa ver­rat­tu­na on aluk­si vai­kea hah­mot­taa, mitä pe­li­kentällä to­del­la ta­pah­tuu.
Uut­ta blok­kia­jat­te­lua, P-A­me­rik­ka vs. Tyy­ni val­ta­me­ri. Ei ai­van sur­kea esi­tys. Sci­fiä, mut­ta on hu­vit­ta­va nähdä, kuin­ka eräässä elo­ku­van koh­tauk­ses­sa nä­kyy juu­ri sa­man­lai­nen pui­nen kaa­pe­li­ke­la, joi­ta tämän kir­jan kir­joit­ta­ja kor­ja­si nuo­ruu­den kesätöissä. Si­vuo­sas­sa ole­va Wes­ley Sni­pes on kyp­sy­nyt Bla­den an­sios­ta ja näyttää hy­vin coo­lil­ta. Dean Cain me­net­te­lee san­ka­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on välillä hieman rakeinen. Tehokas ääniraita. Ekstroissa traileri ja biografeja. R1-versiossa myös pan&scan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy