Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Läpiä päässä

A Hole In The Head 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1959Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 52308EAN: 6438044032758

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mia­min ho­tel­li­bis­nek­set me­nevät huo­nos­ti nai­siin me­nevän To­nyn hoi­teis­sa.

Mia­min ho­tel­li­bis­nek­set me­nevät huo­nos­ti nai­siin me­nevän To­nyn (F­rank Si­nat­ra) hoi­teis­sa. Pe­su­la­no­mis­ta­ja-ve­li (E­dward G. Ro­bin­son) ei pal­jon apua an­na. On­nek­si 12-vuo­tias Al­ly-poi­ka (Ed­die Hod­ges) on pal­jon isäänsä jär­keväm­pi. Frank Cap­ran vii­mei­siä elo­ku­via. Jää kes­ki­ta­son viih­teek­si.
Näyttävä Ci­ne­maS­co­pe-ku­va, hie­man ko­hi­naa, luon­nol­li­set vä­rit. Osa koh­tauk­sis­ta kär­sii tuh­deis­ta ros­kis­ta. Sel­keä mo­no­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy