Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mami hoitaa

Keeping Mum 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201807EAN: 642020116974

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pas­to­ri lai­min­lyö vai­moaan, jo­ka pe­leh­tii ame­rik­ka­lai­sen gol­fo­pet­ta­jan kans­sa.

Pas­to­ri (Rowan At­kin­son) lai­min­lyö vai­moaan (K­ris­tin Scott Tho­mas), jo­ka pe­leh­tii ame­rik­ka­lai­sen gol­fo­pet­ta­jan (Pat­rick Sway­ze) kans­sa. Uu­si ko­tia­pu­lai­nen (Mag­gie Smith) ot­taa oh­jat kä­siinsä ja pois­taa te­hok­kaas­ti pas­to­rin­per­heen pie­net ja hie­man isom­mat­kin on­gel­mat.
Mus­tal­la huu­mo­ril­la maus­tet­tu ko­me­dia ei ai­van osu maa­liin­sa, mut­ta hyvät näyt­te­lijät var­mis­ta­vat hyvän viih­teen.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka ja virheetön kuva. Elegantti ääniraita luo tilaa ja tunnelmaa pieteetillä. Ekstroissa alkuperäinen alku, yksi epäonnistunut kohtaus, 10 poistettua kohtausta, hupiotoksia ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy