Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Ice Age 5: Törmäyskurssilla

Ice Age 5: Collison Course 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112731618

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko Jää­kau­si-­saa­gan va­ras­ta­nut sta­tis­ti, tam­men­ter­ho­jaan ala­ti jah­taa­va ora­va, käyn­nistää ka­tak­lis­mi­sen ta­pah­tu­ma­ket­jun, jo­ka uh­kaa syöstä maa­pal­lon tu­hon tiel­le.

Ko­ko Jää­kau­si-saa­gan va­ras­ta­nut sta­tis­ti, tam­men­ter­ho­jaan ala­ti jah­taa­va ora­va, käyn­nistää ka­tak­lis­mi­sen ta­pah­tu­ma­ket­jun, jo­ka uh­kaa syöstä maa­pal­lon tu­hon tiel­le. Tu­hon tie to­sin on vä­rikäs seik­kai­lu, jol­la tun­tuu ole­van vä­hintään yhtä pal­jon yh­teistä Ju­les Ver­nen kuin Ar­ma­ged­do­nin kans­sa.

Kuva & ääni

Komean värikylläinen kuva on miellyttävän jäsentynyt, mutta Ice Age -saagan animaatiotyyli ei koskaan ole ollut omimpiaan viiltävän terävän toiston vaikutelman antamiseksi. 2K-tasossa masteroitu elokuva ei myöskään edusta aitoa 4K-kuvaa, mutta väritoisto on vaikuttava. Suomenkielinen ääniraita hoitaa tonttinsa kepeästi.

Ekstrat

4K-versio on ekstraton, mutta samasta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään ja tämän kaveriksi sarja lisukkeita. Ekstroissa lyhytelokuva, viisi koostetta, karaoke-pätkä ja galleria. (IJ)
08/03/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy