Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Verinen viikonloppu

The Osterman Weekend 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 91534EAN: 6416548801018

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vä­ki­val­taoh­jaa­jan tur­han vä­hek­syt­ty jout­sen­lau­lu vaa­tii muu­ta­man kat­so­mis­ker­ran.

Vä­ki­val­taoh­jaa­jan tur­han vä­hek­syt­ty jout­sen­lau­lu vaa­tii muu­ta­man kat­so­mis­ker­ran. Ro­bert Lud­lu­min va­koo­ja­ro­maa­nien kul­ta-ai­ka­na teh­ty fil­ma­ti­soin­ti ker­too kylmän­so­dan va­koo­ja­pe­leis­ta CIA:n, KGB:n ja ame­rik­ka­lai­sen me­dian kes­ken.
Tai ai­na­kin siltä vai­kut­taa. Ki­mu­rant­ti juo­ni yh­distää hy­vin ylei­sen ja yk­si­tyi­sen, kun osa­not­ta­jat jou­tu­vat ku­va- ja ää­ni­ma­ni­pu­loin­nin koh­teek­si. Va­koi­lun skit­sof­re­ni­nen yleis­tun­nel­ma vä­lit­tyy te­hok­kaas­ti.
Ryhmää ker­rak­seen: Burt Lan­cas­ter, Den­nis Hop­per, Rut­ger Hauer, John Hurt.

Kuva, ääni & ekstrat

Tämä on tärkeä levy, sillä edellinen DVD-versio oli huonotasoinen 4:3. Nyt tarjolla on laajakuva, mutta ei mitenkään huippukuva, mutta ei enää yhtä rakeinen ja suttuinen. Vanhaa levyä ei kuitenkaan kannattaa heittää pois, sillä elokuva kuvattiin aikoinaan täydellä portilla. Teatteriversioon kropattiin kuvan ylä- ja alareunaa. Keskitason stereoääni soi aika kireästi. Suomennoksen hupaisin virhe on korjattu. Versio on seitsemän minuuttia Future Filmin aiempaa laitosta pidempi, mutta kyse lienee eri fps-nopeuksista. Ekstroissa traileri. (PS)
18/05/2011
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy