Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Hidden Fortress

Kakushi Toride No San-Akunin 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: CriterionKuva:
Anamorfinen 2.27
Ääniraita: Dolby Digital 3.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Criterion) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­ki­ra Ku­ro­sawaa seik­kai­lul­li­sim­mil­laan.

A­ki­ra Ku­ro­sawaa seik­kai­lul­li­sim­mil­laan. Elo­ku­va tun­ne­taan en­nen kaik­kea siitä, että Geor­ge Lu­cas ot­ti tästä vai­kut­tei­ta kir­joit­taes­saan Täh­tien so­taa. Suo­ma­lai­nen ni­mi: Kät­ket­ty lin­na­ke.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva ja tasokas ääniraita. Toisin kuin takakannessa sanotaan, ääniraita ei ole mono. Kuuntele erityisesti se kohtaus, jossa kivet ropisevat rinteessä. Ekstroihin on tallennettu trailerin lisäksi Lucasin haastattelu (8 min.), jossa hän kertoo John Miliuksen ohjanneen hänet Kurosawan tuotannon pariin. Lisäksi ohut triviavihko. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy