Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

You Don't Know Me

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2021-22Kesto: 231 minuuttia
Julkaisija: Netflix 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Huu­me­dii­le­ri­sur­maa kä­si­tellään oi­keus­sa­lis­sa.

Huu­me­dii­le­ri­sur­maa kä­si­tellään oi­keus­sa­lis­sa. To­dis­teet osoit­ta­vat vah­vas­ti yh­teen suun­taan. Syy­te­tyn pen­killä He­ro (Sa­muel Adewun­mi) yrittää to­dis­tel­la syyttö­myyttään lau­ta­kun­nal­le. Lop­pu­pu­heen­vuo­ron ei kuu­lui­si esi­tellä uu­sia to­dis­tei­ta, mut­ta He­ro jat­kaa ta­ri­naan­sa. Ta­kau­mat la­ven­ta­vat ta­pah­tu­mien kul­kua, syn­nyttäen kat­so­jas­sa ris­ti­rii­tai­sia tun­tei­ta.
Hen­kilö­hah­mo­jen mo­ni­puo­li­suus ri­kas­taa men­nei­syy­den ker­to­muk­sia. Pa­huu­den seas­sa on an­nos läm­min­hen­ki­syyttä.
Jämäkän lähtöa­se­tel­man jäl­keen mi­ni­sar­ja ei pidä ot­tees­saan. Ryt­mi löy­he­nee aut­ta­mat­ta. Sen­ti­men­taa­li­nen ver­baa­li­ryöp­py le­viää kä­siin. (VA)
28/06/2024

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy