Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Scott Pilgrim vs. The World

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582892512

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Len­nok­kaan mie­li­ku­vi­tuk­se­kas nuo­ri­sod­raa­ma po­jas­ta, jon­ka elämä on kuin yhtä­jak­sois­ta päiväun­ta pa­hik­si­neen ja va­loi­tet­ta­vi­ne tyttöi­neen.

Len­nok­kaan mie­li­ku­vi­tuk­se­kas nuo­ri­sod­raa­ma po­jas­ta (Mic­hael Ce­ra), jon­ka elämä on kuin yhtä­jak­sois­ta päiväun­ta pa­hik­si­neen ja va­loi­tet­ta­vi­ne tyttöi­neen. Tie­to­ko­ne­pe­lien ja sa­tun­nais­ten po­pu­laa­ri­kult­tuu­ri­viit­taus­ten maus­ta­ma elämä sol­juu eteenpäin pääa­sias­sa va­paas­ti as­so­sioi­den, mut­ta pientä ra­ken­net­ta eloon tuo uu­si tyttöystävä ja tämän seit­semän vi­hais­ta exää.
Haus­kan ener­gi­nen ja höl­mis­tyttävän va­paas­ti pomp­pi­va sa­tud­raa­ma on par­haim­mil­laan ma­keaa se­ka­me­hua, jo­ka vääntää vit­siä vä­hin elein mut­ta oi­val­taen. Pää­huo­mion vievät sar­ja­ku­va­mai­set tyy­li­kei­not ja ar­ca­de-mäis­kintä­pe­leistä in­noi­tus­ta ha­ke­vat mu­sa­batt­let, ja vaik­ka jäl­kimmäi­sen osal­ta mennään jo puu­tu­nei­suu­teen as­ti py­syy ko­ko­nai­suus ilah­dut­ta­van hy­vin ka­sas­sa. Kai­kes­ta it­se­tie­toi­ses­ta kik­kai­lus­ta huo­li­mat­ta kuo­si on hiot­tu ja yh­tenäi­nen, mikä las­ket­ta­neen en­nen kaik­kea "S­haun of the Dead"istä ja "­Hot Fuzz"is­ta muis­tet­ta­van oh­jaa­jan an­siok­si. Elo­ku­va pe­rus­tuu Bryan Lee O'­Mal­leyn sar­ja­ku­viin.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti mukavan virkeä ja äänisuunnittelultaankin näppärä elokuva ottaa kaiken irti sarjakuvataustastaan. Kuva on upean hallittu ja erotteleva ja ääni asiallisen jämäkkä. Suomeksi tekstitetyissä ekstroissa poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein (27 min.), vaihtoehtoista sälää (19 min.), mokia (10 min.), making of (50 min.), tavanomaista mielekkäämpi triviaraita ja kerrankin kattava kokoelma storyboardeja kuvakuvassaraitana! (IJ)
24/07/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy