Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kamera käy – tapa

Wrong is Right 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90350EAN: 5050582264630

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Elokuva

Köm­pelö ame­rik­ka­lai­nen sa­tii­ri po­li­tii­kan, so­dan ja te­le­vi­siouu­tis­ten pyhästä yh­tey­destä.

Köm­pelö ame­rik­ka­lai­nen sa­tii­ri po­li­tii­kan, so­dan ja te­le­vi­siouu­tis­ten pyhästä yh­tey­destä. Pääo­sas­sa it­se Sir Sean Con­ne­ry, mut­ta edes hän ei soo­paa ky­ke­ne pe­las­ta­maan. Ai­noa syy kat­soa het­keäkään al­kunäytöstä pi­demmäl­le on elo­ku­van hämmäs­tyttävä yh­den­mu­kai­suus ny­kypäivän ja Geor­ge W. Bus­hin ede­sot­ta­muk­sien kans­sa. Mut­ta tämä­kin on pie­ni ku­rio­si­teet­ti­te­kijä, kun sa­man­lais­ta to­sielämän sa­tii­ria voi seu­ra­ta päi­vittäin BBC:n li­ve-lä­he­tyk­sistä ja vieläpä oi­keil­la hah­moil­la.
Peh­meähkö, ikään­ty­nyt ja jok­seen­kin ros­kai­nen, mut­ta muu­toin toi­mi­va ku­va. Mo­noää­ni on ymmär­rettävän sel­keä. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy