Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kamera käy – tapa

Wrong is Right 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90350EAN: 5050582264630

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Köm­pelö ame­rik­ka­lai­nen sa­tii­ri po­li­tii­kan, so­dan ja te­le­vi­siouu­tis­ten pyhästä yh­tey­destä.

Köm­pelö ame­rik­ka­lai­nen sa­tii­ri po­li­tii­kan, so­dan ja te­le­vi­siouu­tis­ten pyhästä yh­tey­destä. Pääo­sas­sa it­se Sir Sean Con­ne­ry, mut­ta edes hän ei soo­paa ky­ke­ne pe­las­ta­maan. Ai­noa syy kat­soa het­keäkään al­kunäytöstä pi­demmäl­le on elo­ku­van hämmäs­tyttävä yh­den­mu­kai­suus ny­kypäivän ja Geor­ge W. Bus­hin ede­sot­ta­muk­sien kans­sa. Mut­ta tämä­kin on pie­ni ku­rio­si­teet­ti­te­kijä, kun sa­man­lais­ta to­sielämän sa­tii­ria voi seu­ra­ta päi­vittäin BBC:n li­ve-lä­he­tyk­sistä ja vieläpä oi­keil­la hah­moil­la.
Peh­meähkö, ikään­ty­nyt ja jok­seen­kin ros­kai­nen, mut­ta muu­toin toi­mi­va ku­va. Mo­noää­ni on ymmär­rettävän sel­keä. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy