Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Redbelt

Elokuva:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 207789EAN: 5051160240718

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Da­vid Ma­me­tin ju­jut­su-e­lo­ku­va on kuin pyt­ti­pan­nu vii­den täh­den ra­vin­to­las­sa — tut­tua hut­tua tar­joil­tu­na epä­ta­val­li­sen jäh­mein elein ja va­ka­val­la il­meellä.

Da­vid Ma­me­tin ju­jut­su-e­lo­ku­va on kuin pyt­ti­pan­nu vii­den täh­den ra­vin­to­las­sa — tut­tua hut­tua tar­joil­tu­na epä­ta­val­li­sen jäh­mein elein ja va­ka­val­la il­meellä. Eri­koi­nen se­koi­tus toi­mii oi­keas­taan tah­to­mat­taan var­sin haus­kas­ti, mut­ta syväa­na­lyyt­tistä draa­maa odot­ta­va ja toi­saal­ta tes­tos­te­ro­ni-nu­ja­koin­tia odot­ta­va kat­so­ja ovat var­mas­ti yhtä­lail­la ih­meissään. Tuo­tan­toar­vot ovat asial­li­set ja tun­nel­ma elo­ku­van lä­pi hyvä, mut­ta ha­ja­nai­nen ja en­nal­ta-ar­vat­ta­va juo­ni, sekä lähtö­koh­dat huo­mioi­den har­mil­li­sen lat­tea dia­lo­gi pai­na­vat tämän lo­pul­ta pelkäk­si ku­rio­si­tee­tik­si. It­se ju­jut­su-liik­keet kui­ten­kin miel­lyttä­nevät la­jin har­ras­ta­jia, joi­hin vio­le­tin vyön omaa­va oh­jaa­ja­kin kuu­luu.
Ta­ri­na pyö­rii ju­jut­su-sa­lin köyhän omis­ta­jan ympä­rillä, jo­ka on ko­ko elämänsä välttä­nyt ra­ha­ke­hiä kos­ka se vei­si terän la­jin to­del­li­ses­ta ar­vos­ta­mi­ses­ta. Rön­syi­levän ta­pah­tu­ma­ket­jun kaut­ta mies kui­ten­kin pää­tyy ot­ta­maan mit­taa vas­tus­ta­jis­taan niin kehässä kuin vääjäämättä myös sen ul­ko­puo­lel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja Randy Couturen epätasainen kommenttiraita, asiallinen ohjaajan kyselytunti, kattava making of, UFC:n johtajan Dana Whiten mielenkiintoinen haastattelu vapaapainin kehityksestä, hyvä kooste jujutsusta viihteen kannalta, ottelijoiden videoprofiilit ja kooste taikuri Cyril Takayaman tempuista. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy