Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Virran viemä

Smash-Up: The Story of a Woman 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1947Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 28639EAN: 6415018625901

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­tiäi­tien al­ko­ho­lis­mi oli vielä toi­sen maail­man­so­dan jäl­keen ai­ka­moi­nen ta­bu Hol­lywood-e­lo­ku­vas­sa.

Ko­tiäi­tien al­ko­ho­lis­mi oli vielä toi­sen maail­man­so­dan jäl­keen ai­ka­moi­nen ta­bu Hol­lywood-e­lo­ku­vas­sa. Nai­sen ta­ri­naa ale­taan kul­jet­taa, kun yö­koer­ho­lau­la­ja­tar tar­vit­see tup­la­ryy­pyn en­nen esiin­ty­mistä. Kun lau­lun­te­kijä­mie­hestä tu­lee täh­ti, ko­tiäi­teys vie vii­mei­sen­kin it­se­tun­non ja al­ho­lis­miin sai­ras­tu­mi­nen is­kee vääjäämättä.
E­lo­ku­va ku­vaa so­siaa­lis­ten on­gel­mien lisäk­si ai­ka mie­len­kiin­toi­sel­la ta­val­la Yh­dys­val­tain itä­ran­ni­kon sil­lois­ta mu­siik­ki­bis­nestä, vä­hintään­kin raa­pais­ten. Ikävä kyllä it­se me­lod­raa­ma käy kar­kea­te­koi­sek­si ja keit­tiöp­sy­ko­lo­gia­mai­sek­si ope­tus­fil­mik­si vii­mei­sen, pe­rin hi­das­tem­poi­sen puo­len tun­tin­sa ai­ka­na. Tu­lee ai­van mie­leen 1970-lu­vun al­ku­puo­lel­la ul­jaa ja upouu­den pe­rus­kou­lun ala-as­teen ame­rik­ka­lai­set kan­sa­lais­tai­toe­lo­ku­vat.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja häiriöinen kuva, mutta ääniraita on aika ehjän kuuloinen. Ei ekstroja. (PS)
11/03/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy