Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Englemageren

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2023Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Netflix 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Poh­jois­mai­sen ri­ko­se­lo­ku­van ky­ky ja tar­ve uu­siu­tua on ole­ma­ton.

Poh­jois­mai­sen ri­ko­se­lo­ku­van ky­ky ja tar­ve uu­siu­tua on ole­ma­ton. Ta­ri­naan ei enää kes­ki­tytä, raais­ta­vuus vie huo­mion. Tans­ka­lai­nen Eng­le­ma­ge­ren käyköön tästä esi­merk­kinä.
O­maa trau­maan­sa lä­pikäyvä sai­ras­lo­mau­tet­tu Lau­ra pa­lau­te­taan IT-a­sian­tun­te­muk­sen­sa vuok­si osak­si ri­kos­tut­ki­mus­ta. Hen­kilö­koh­tais­ta trau­ma­sek­to­ria lä­heltä liip­paa­va mur­ha­tut­kin­ta osoit­tau­tuu ras­kaak­si.
Ko­val­la mo­raa­li­la­tauk­sel­la va­rus­tet­tu Eng­le­ma­ge­ren ei mie­lis­te­le tai py­ri miel­lyttämään silmää. Ult­ravä­ki­val­lal­la mässäi­ly puu­dut­taa, ker­ron­ta jää jal­koi­hin. Kri­mi­sar­jo­jen ste­reo­ty­pia­pan­kis­sa vie­rail­laan taa­jaan. (VA)
14/04/2024

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy