Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Boys Don’t Cry

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101656EAN: 6438044085754

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Val­koi­nen ros­kavä­ki ei su­vait­se sek­suaa­li­sia iden­ti­teet­tik­rii­sejä.

Val­koi­nen ros­kavä­ki ei su­vait­se sek­suaa­li­sia iden­ti­teet­tik­rii­sejä. Se tie­detään. Yh­dys­val­tain poh­joi­so­sis­sa juo­daan vii­naa, syyl­lis­tytään pi­kai­suuk­sis­sa teh­tyi­hin vä­ki­val­lan­te­koi­hin. Nais­ten ase­ma ei ole ra­poi­nen. Kaik­ki tämä tie­detään. Kai­ke­ti to­si­ta­pauk­seen pe­rus­tu­va ta­ri­na pys­tyy kos­ket­ta­maan myötä­tun­non rip­peitä, mut­ta lo­pul­ta kai­ken raais­ta­vuu­den kes­kellä kat­so­ja jou­tuu ky­symään, mitä tai ketä tämä aut­taa. Pa­ho olo tästä ai­na­kin tu­lee. Hi­la­ry Swan­kin suo­ri­tus po­jas­ta tytön ruu­mis­sa to­ki an­sait­si Os­ca­rin­sa.

Kuva & ääni

Dokumentinomaisuutta rakeisuudella tavoitteleva kuva ja selkeä ääniraita. Carsin debyyttialbumin ”Just What I Needed” on hyvässä käytössä ensimmäisessä kohtauksessa.

Ekstrat

Kommenttiraita, 4 min. dokumentti, traileri, tiiseri ja kolme tv-mainosta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy