Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Maaginen Mimzy

The Last Mimzy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 205146EAN: 6438044131055

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Maa­gi­nen Mim­zy saa ty­lyn tuo­mion: imeväis­ten Sa­lai­set kan­siot tai köyhän lap­sen E.T. ei saa­vu­ta vas­ta­kai­kua.

Maa­gi­nen Mim­zy saa ty­lyn tuo­mion: imeväis­ten Sa­lai­set kan­siot tai köyhän lap­sen E.T. ei saa­vu­ta vas­ta­kai­kua. Luon­te­vat lap­sinäyt­te­lijät pe­las­ta­vat mitä pe­las­tet­ta­vis­sa on, kun tie­de­mies lä­hettää nal­len ha­ke­maan apua tu­le­vai­suu­den ih­mi­sil­le.
Har­voin on edes ame­rik­ka­lai­ses­sa elo­ku­vas­sa esi­tet­ty yhtä ällöttävää pik­ku­por­va­ril­lis­ta miljöötä, jos­sa isä huh­kii ura­put­kes­sa aa­mus­ta il­taan ja äi­ti huo­leh­tii lap­sis­ta. Ase­tel­ma al­kaa pa­hem­man ker­ran kylläs­tyttää. Al­kai­si jo ol­la työläis­ku­vaus­ten vuo­ro.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Lewis Pad­get­tin no­vel­liin "Mim­sy We­re the Bo­ro­go­ves".

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva erehtyy aliasing-väreilyyn esimerkiksi golfradan verkoissa. EX-ääniraita osoittaa lastenelokuvalle poikkeuksellista paneutumista. Ekstroissa kaksi triviaraitaa, jotka syventävät ja taustoittavat tapahtumia. Paljon muutakin: tusinan verran poistettuja tai vaihtoehtoisia kohtauksia kommentein, 6+3+6+4+3+4+14+9+7+4+8+13 min. dokumentit, kommenttiraita ja Pink Floydin Roger Watersin musiikkivideo. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy