Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaarallinen McCoy

The Real McCoy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98658EAN: 6416548540313

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Us­kot­ta­vat nais­seik­kai­li­jat ovat har­vas­sa.

Us­kot­ta­vat nais­seik­kai­li­jat ovat har­vas­sa. Sik­si on­kin mu­ka­va yllä­tys, kuin­ka hy­vin Kim Ba­sin­ger suo­riu­tuu van­ki­las­ta va­pau­tu­neen mes­ta­ri­pank­ki­ryöstäjän roo­lis­saan. Te­ren­ce Stamp an­taa hyvän vas­ta­puo­len nil­jak­kaa­na ri­kol­lis­po­mo­na, ja Val Kil­mer hö­melönä pik­ku­ri­kol­li­se­na. Ikävä kyllä ta­ri­nas­sa ei ole imua si­teek­sikään.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason full frame –kuva. Keskitason ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
25/03/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy