Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Eternals

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 156 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418602499

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Se­lit­te­levän ont­to, mut­ta puit­teil­taan näpsäkkä su­per­san­ka­ri­ta­ri­na hy­vistä ikui­sis­ta ja pa­hois­ta poik­kea­vis­ta.

Se­lit­te­levän ont­to, mut­ta puit­teil­taan näpsäkkä su­per­san­ka­ri­ta­ri­na hy­vistä ikui­sis­ta ja pa­hois­ta poik­kea­vis­ta. 5000 vuo­den ta­kaa Me­so­po­ta­mias­ta al­ka­vat ta­pah­tu­mat viu­hu­vat it­se­riit­toi­sel­la määrä­tie­toi­suu­del­la Ba­by­lo­nian kaut­ta ny­kypäivän Lon­too­seen. Millään ei tun­nu juu­ri ole­van mer­ki­tystä, minkä myös dia­lo­gi tun­tuu tietävän ta­sa­pai­noil­les­saan kli­sei­sen mah­ti­pon­ti­sen ja tyhjänpäiväi­sen vä­lillä.
Kult­tu­ri­mat­ka lä­pi ai­ka­kau­sien ja maa­no­sien on näpsäkkää silmä­kark­kia, mut­ta ehyttä elo­ku­vaa näistä ai­nek­sis­ta ei tun­nu syn­tyvän millään il­veellä. Kaik­ki ih­mis­kun­nan his­to­rias­sa tun­tuu ole­van kytkök­sissä ikui­siin, mut­ta lop­pu­tu­los on kuin 5000 näytönsäästäjää yh­teen mik­sat­tu­na.
Nälkä­vuo­den mit­tai­sel­la taus­ta­ta­ri­nal­la ja mil­tei yhtä pitkällä näyt­te­lijä­lis­tal­la ar­moi­tet­tu toi­min­tapätkä tar­joi­lee sä­hikäi­siä, mäis­kettä ja ru­mia pa­hik­sia il­man sen suu­rem­paa oma­peräi­syyttä.

Kuva

Nätti kuva on tumma, terävä ja pikseleiltään jatkuvasti mielikuvituksekkaasti tulessa. Kulta kimaltaa, lehvästö vihertää ja moninaiset tulipallot loistavat kilvan auringon säteiden kanssa. Jälki on moitteettoman vakaata ja ilmeikästä.

Ääni

Dialogi, hiljaisuus ja rymistely vuorottelevat ääniraidalla täyttäen kukin - jos mahdollista - enemmän kuin kolmanneksen siitä. Kaikki on kauniisti kohdallaan, mutta silti eloltaan vaatimatonta.

Ekstrat

Ekstroissa kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, mokia ja kaksi koostetta. (IJ)
23/02/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy