Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Milon maailma

Delivering Milo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 103598EAN: 6415018615544

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kun syn­tymätön lap­si Mi­lo pelkää syn­ty­mistä ja päättää jäädä syn­tymättä, on tehtävä jo­tain.

Kun syn­tymätön lap­si Mi­lo pelkää syn­ty­mistä ja päättää jäädä syn­tymättä, on tehtävä jo­tain. Syn­tymättö­mien las­ten pai­kas­sa pää­tetään lä­hettää Mi­lo tu­tus­tu­maan tu­le­vaan maail­maan­sa. Mu­kaan­sa hän saa elämää ko­ke­neen op­paan El­mo­ren. El­mo­rel­la on ai­kaa vain vuo­ro­kau­si saa­da Mi­lo sa­no­maan “­minä ha­luan syn­tyä” tai muu­ten käy huo­nos­ti, kai­kil­le.
E­lo­ku­van lähtö­koh­dat ovat hyvät, jo­ta va­li­tet­ta­vas­ti ei on­nis­tu­ta täy­sin hyö­dyntämään. Ta­ri­na tun­tuu pol­ke­van pai­koil­laan, kun El­mo­re pitää haus­kaa, vaik­ka tu­li­si hoi­taa työt. Vas­ta lop­pu­puo­lel­la ta­ri­na pa­ra­nee ja päästään kiin­ni sa­no­maan, jo­ka saa hyväl­le mie­lel­le. Kos­ket­ta­va ja aja­tuk­sia herättävä ko­me­dia ko­ko­per­heel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on rakeinen ja roskainen joissain kohtauksissa. Muuten kelvollinenkuva. Keskitason DS ääniraita. Ei ekstroja. (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy