Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Miral

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 252605EAN: 5706132388263

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Lähtö­koh­tai­ses­ti mie­len­kiin­toi­nen ruo­hon­juu­ri­ta­son ku­vaus lä­hi-idän konf­lik­tis­ta usean nai­sen ta­ri­noi­den kaut­ta.

Lähtö­koh­tai­ses­ti mie­len­kiin­toi­nen ruo­hon­juu­ri­ta­son ku­vaus lä­hi-idän konf­lik­tis­ta usean nai­sen ta­ri­noi­den kaut­ta. Elo­ku­van ai­nek­set ovat hyvät ja kä­sit­te­lyn sä­vy kai­kis­ta trau­mois­ta huo­li­mat­ta ilah­dut­ta­van toi­vei­kas, mut­ta har­mil­li­ses­ti ko­ko­nai­suus ei py­sy ka­sas­sa kuop­pai­sel­la tiellä.
E­lo­ku­van ker­ron­ta — ku­ten myös ku­vaus­työs­ken­te­ly­kin — on pouk­koi­le­vaa ja yli­kuor­mi­tet­tua. Tar­peet­to­man kau­kaa aloit­ta­va ta­ri­na jun­naa al­ku­poh­jus­tuk­sel­ta tun­tu­vis­sa ta­pah­tu­mis­sa li­ki 40 mi­nuut­tia en­nen kuin on to­del­la Frei­da Pin­ton ja Ale­xan­der Sid­di­gin vuo­ro. Myös muis­sa hah­mois­sa on eloa, mut­ta en­nen tätä kak­sik­koa ta­pah­tu­mil­ta puut­tuu luon­te­va ja ve­to­voi­mai­nen kiin­ne­koh­ta. Pin­ton näyt­te­lemän ka­pi­nal­li­sen tei­ni­tytön, tämän isän (Sid­dig) ja mo­lem­min puo­lin rin­ta­ma­lin­jo­ja tu­le­vien ka­ve­rei­den ympä­ril­le muo­dos­tuu mie­len­kiin­toi­nen verk­ko, mut­ta elo­ku­va ei saa tästä riittäväs­ti ir­ti.
Ha­ja­nai­nen elo­ku­va on­nis­tu lo­pul­ta va­kuut­ta­maan elämän yk­si­tyis­koh­dil­laan, mut­ta ha­pui­le­van draa­man te­ho jää puo­li­tie­hen. Elo­ku­va sisältää ehkä useam­man hyvän elo­ku­van al­kiot, mut­ta ei yhtään täy­si­pai­nois­ta elo­ku­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Heiluvalta käsivaralta kuvattu elokuva on väritoistoltaan voimakkaan tyylitelty ja monin paikoin tarkennus menee huti. Taiteellinen ilme lienee tavoiteltu, mutta erityisen kauniiksi tai helposti seurattavaksi jälkeä ei voi kehua. Miljöö toistuu silti uskottavasti ja kuvauksellisesti. Simppeli ääniraita toistaa dialogin mukisematta. Ekstraton. (IJ)
26/11/2011

Tekijät

Ohjaaja: Julian Schnabel
Pääosissa: Freida Pinto Alexander Siddig Willem Dafoe Vanessa Redgrave
Tarina: Rula Jebreal (omasta romaanistaan)
Kuvaus: Eric Gautier

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy