Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Fantastic 4

Ihmeneloset 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2015Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112730055

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Maail­mal­la lä­hes yk­si­no­maan hauk­ku­ja kerän­nyt Ih­me­ne­los­ten re­buut­ti on it­se asias­sa var­sin vet­reä sci­fi-­seik­kai­lu.

Maail­mal­la lä­hes yk­si­no­maan hauk­ku­ja kerän­nyt Ih­me­ne­los­ten re­buut­ti on it­se asias­sa var­sin vet­reä sci­fi-seik­kai­lu. Ryhmän syn­nyin­ta­ri­nan uu­del­leen ku­vit­ta­va ta­ri­nan­kaa­ri on ke­vyt ja ote tiu­kas­ti kes­ki­lin­jaa, mut­ta ko­ko­nai­suus ei ole lo­pul­ta ol­len­kaan hul­lum­pi.
Me­ga­lo­maa­ni­set tu­hon­ku­vat jäävät ver­rat­tain vä­hiin ruu­tui­hin ja sar­ja­ku­vien elämää suu­rem­mat hah­mot on is­tu­tet­tu aa­vis­tuk­sen lä­hemmäk­si to­sielämää, mikä ei miel­lyttä­ne sar­ja­ku­va-e­lo­ku­vien ydi­ny­leisöä. Kui­ten­kin aja­tuk­set­ta eteenpäin ryn­ni­vien mättös­pek­taak­ke­lien sar­jas­sa tämä seik­kai­lu tun­tuu jo­pa vir­kistävältä epi­so­dil­ta.

Kuva & ääni

Hyvä kuva pelaa isoilla korteilla ja tarjoilee fantastisen sekoituksen tulipalloja, vihreän mönjän täyttämiä energiajokia ja yhden kosmisen blenderin täydeltä tuhoa. Kokonaisuus on virkeä ja seikkailunomainen, teknisesti myös komea. Silti vaikutelma jää viirun verran iskevimmästä 4K-piirrosta. Jälki on upean värikylläistä, miellyttävän erottelevaa ja täysin hallittua. Ääniraita on samaa kaliberia, eikä se sorru turruttavaan rymistelyyn.

Ekstrat

4K-version levy on ekstraton, mutta boksista löytyvä HD-versio tarjoaa kyytipojaksi reilun puolentunnin edestä koosteita elokuvan synnystä. (IJ)
27/09/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy