Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Happy Gilmore

Happy Gilmore - Ammattilainen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: V-02969EAN: 5050582789447

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­dam Sand­ler on agg­res­sii­vi­nen lätkä­pe­laa­ja, jon­ka räjähtävä lämä­ri so­vel­tuu yllättäen myös Gol­fiin.

A­dam Sand­ler on agg­res­sii­vi­nen lätkä­pe­laa­ja, jon­ka räjähtävä lämä­ri so­vel­tuu yllättäen myös Gol­fiin. Isoäi­din ta­lon me­ne­tys toi­mii riittävänä mo­ti­vaa­tio­na siis­tiä käytös­ta­po­ja, löy­lyttää oma­hyväistä golf­gu­rua ja val­loit­taa ta­ri­nan tyttö (sar­jois­ta Ed ja Bos­ton Le­gal tut­tu Ju­lie Bowen). Huu­mo­ri py­syy vyötärön ylä­puo­lel­la, vaik­ka muu­toin täyttää­kin kaik­ki Adam Sand­ler -ko­me­dian tun­nus­piir­teet fyy­si­sestä epä­muo­dos­tu­mas­ta pai­no­kel­vot­to­maan jo­kel­luk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva ja ääni. Kuvanlaadullisesti aiempi DVD-julkaisu jää selvästi jälkeen, mutta ekstrat ovat nyt tippuneet pois. (IJ)
04/12/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy